top of page
Maniqui (10).jpg

Naailes, Workshop & Kinderfeestjes

Heb je de wens om zelf te leren naaien, om een leuk kledingstuk voor jezelf of iemand anders te maken, maar weet je niet hoe je beginnen moet? Of naai je al geruime tijd, maar zijn er (moeilijke) technieken die je nog net niet in de vingers hebt?

 

Bij Maniquí kan je in een kleine setting les komen nemen (individueel of tweetallen). Er zijn zowel lessen voor volwassenen als voor kinderen.

Ik help je door de stappen van je naaiproject, leg uit, doe voor en zorg voor een opbouw in de lesstof. Zo krijgen jouw creatieve ideeën de kans om werkelijkheid te worden.

Op verzoek biedt Maniquí voor kleine groepen workshops aan. De workshops worden ‘op maat’ samen met jou als klant samengesteld. Bijvoorbeeld leuk voor een teamuitje, vrijgezellenfeest, vriendinnenweekend, etc.

 

Voor jonge meiden en jongens (vanaf 9 jaar) is er de mogelijkheid om je kinderfeestje bij Maniquí te komen vieren.  In een paar uur leer je samen met je vrienden een leuk, eenvoudig naaiproject te maken. Dit kan bijvoorbeeld een gymtas, etui, telefoonhoesje, kussen of verjaardag slinger zijn.

De kinderfeestjes zijn voor maximaal 6 kinderen.

Heb je interesse in naailes, workshop of kinderfeestje? Neem dan contact met mij op!

Maniqui (11).jpg
Maniqui (4).jpg
Maniqui 6_7.jpg
Maniqui (43).jpg
bottom of page